DE ACTUALITATE

Compania de Apă Oltenia: Întreruperi în alimentarea cu apă potabilă

Compania de Apă Oltenia anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în municipiul Craiova, Cartier Ghercești, joi, 18 iulie 2019, între orele 09.00-19.00.

Se întrerupe alimentarea cu apă potabilă pentru efectuarea de reparații pe conducta de transport cu diametrul nominal de 1000 mm de pe Strada Carpenului.

Zone afectate:
-Strada Carpenului;
-Strada Drumul Ungurenilor, inclusiv Aleea Drumul Ungurenilor;
-Aleea 1 Cantonului;
-Asociația de locatari „Ferval” din Strada Henri Ford.

Compania de Apă Oltenia anunță utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă din comuna Breasta, că joi, 18 iulie 2019, între orele 06.00-24.00, se va sista furnizarea apei potabile, în vederea igienizării rezervorului de 350 mc.

Din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vizită de lucru a ministrului apărării naţionale la Craiova şi Deveselu

Închide