DE ACTUALITATE

Conacul Bălceștilor, prezentat la Râmnicu Vâlcea

Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” și Fotoclubul “Floarea de Colţ” organizează vernisajul expoziției de fotografie „Popas cu imagini la Conacul Bălceștilor”.

Împarte cu prietenii tăi

Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” și Fotoclubul “Floarea de Colţ” organizează vineri, 19 ianuarie 2018, orele 16,00 la GALERIA COZIA PASAJ 2 din Râmnicu Vâlcea, vernisajul expoziției de fotografie „Popas cu imagini la Conacul Bălceștilor”, eveniment care-și propune să pună în valoare frumusețea patrimoniului de la ansamblul muzeal “Nicolae Bălcescu”, de pe Valea Topologului.

Imaginile sunt surprinse de artiștii fotografi în cadrul primei ediţii a Taberei de fotografie “Popas cu imagini la Conacul Bălceştilor” din perioada 20 – 22 octombrie 2017, atunci când natura a îmbrăcat cele mai frumoase culori.
Vor fi expuse 40 de fotografii realizate de Diana Buzoianu, Dorina Nicolai, Elena Simion Tudosie, Mariana Buică, Adrian Negoiță, Julien Oncete, Sorin Mateescu, Ioan Ciobotaru.

Dincolo de descifrarea unui limbaj al naturii, imaginile selectate pentru expoziție constituie o materializare a memoriei, arta de a comunica şi a pune în valoare un spațiu atât de bogat în istorie.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dezbatere publică organizată de Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor a organizat prima dezbatere publică pe tema Termenilor de Referință pentru evaluarea impactului asupra mediului si impactului social...

Închide