DE ACTUALITATE

Concert Julio Iglesias la Cluj- Napoca

În deschiderea concertului său va cânta însuşi fiul lui, Julio Iglesias JR.

Împarte cu prietenii tăi

Au mai rămas doar 10 zile până la întâlnirea cu starul latin Julio Iglesias. Cel mai romantic cântăreţ al tuturor timpurilor mărturiseşte că are mari emoţii şi că abia aşteaptă să se revadă cu publicul din Cluj. De atfel, l-a emoţionat vestea că la concertul său din 22 mai, biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor. „Ştiu că în Cluj vor fi în jur de 7.000 de spectatori. Mă bucur foarte mult că ne vom vedea în număr atât de mare şi doresc să mulţumesc fiecăruia în parte pentru că îmi va fi alături în seara de 22 mai, la Cluj”.

Întâlnirea de vineri seară va fi una cu o mare încărcătură emoţională pentru marele artist: în deschiderea concertului său va cânta însuşi fiul lui, Julio Iglesias JR.

În cei 47 de ani de carieră, Julio a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5000 de concerte în 600 de oraşe din lume şi mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au ascultat performând live.

În 1983, Guinness Book of Records i-a acordat singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, pentru că a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
A inceput demolarea

Ce spune primarul Craiovei despre proiectul său de suflet?

Închide