DE ACTUALITATE

Confesiuni politice

Partidele din arcul guvernamental ar trebui se vor întruni în şedinţă săptămâna viitoare.

Împarte cu prietenii tăi

             Partidul Social Democrat trebuie să construiască un nou proiect politic, iar coaliţia de guvernare îşi poate duce mandatul până la capăt, păstrându-şi susţinerea parlamentară – spune coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea. În opinia sa, ar fi normal ca partidele din arcul guvernamental ar trebui să se întrunească în şedinţă, săptămâna viitoare, mai ales că premierul Victor Ponta s-a întors în ţară. Liviu Dragnea a mai spus că, deşi UNPR a votat în favoarea numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, acest lucru nu ar trebui să aducă prejudicii actului de guvernare.


Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, apreciază, la rândul său, că, în prezent, coaliţia guvernamentală funcţionează, chiar dacă a existat un moment în care UNPR, prin susţinerea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru ocuparea funcţiei de şef al SIE, a animat visurile opoziţiei de a ajunge la putere:

Amintim că UNPR a fost singura formaţiune din coaliţia aflată la guvernare care a votat în Parlament în favoarea solicitării preşedintelui Klaus Iohannis, de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de şef la SIE.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Rusia, amenințare pentru SUA

Rusia este o ameninţare pentru securitatea naţională a Statelor Unite, consideră Joseph Dunford

Închide