DE ACTUALITATE

Contestație discutabilă (audio)

Conducerea Camerei Deputaţilor se va reuni mâine pentru a discuta contestaţia depusă astăzi de liberali

Împarte cu prietenii tăi

Conducerea Camerei Deputaţilor se va reuni mâine pentru a discuta contestaţia depusă astăzi de liberali faţă de modul în care a fost adoptată legea privind mărirea salariilor unor categorii de angajaţi bugetari. Deputaţii liberali susţin că votul asupra acestui document şi celorlalte care au fost adoptate în şedinţa de ieri a Camerei a fost fraudat întrucât nu a fost asigurat cvorumul legal de lucru. Iată argumentele prezentate de liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu:

Reamintim că 184 de deputaţi au votat ieri pentru adoptarea cu amendamente a ordonanţei de urgenţă a guvernului privind mărirea salariilor unor angajaţi din domenii bugetare. Doar un deputat s-a abţinut la vot, iar reprezentanţii Partidului Naţional Liberal nu au participat la dezbateri şi la votarea documentelor introduse pe ordinea de zi a şedinţei. Amendamentele formulate la ordonanţa de urgenţă a guvernului vizează atât extinderea plajei majorărilor salariale, cât şi a categoriilor de personal care beneficiază de aceste măriri de salariu.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Medicii veterinari intensifica inspectiile

Medicii veterinari doljeni intensifica inspectiile in piete, targuri si unitati de comercializare a produselor de origine animala.

Închide