DE ACTUALITATE

Controale la spitale (audio)

Toate spitalele de psihiatrie din țară vor fi controlate de Ministerul Sănătății – a anunțat ministrul de resort, Sorina Pintea. Ea a reafirmat faptul că 80 la sută dintre manageri nu au ce căuta în sistemul de sănătate.

Împarte cu prietenii tăi

Toate spitalele de psihiatrie din țară vor fi controlate de Ministerul Sănătății – a anunțat ministrul de resort, Sorina Pintea. Ea a reafirmat faptul că 80 la sută dintre manageri nu au ce căuta în sistemul de sănătate Și a precizat că vor fi modificați cât mai repede indicatorii de performanță pentru aceștia. Declarațiile au fost făcute în contextul în care ministrul a fost, ieri, la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, din Buzău, unde un pacient a ucis cinci bolnavi Și a rănit opt. Corpul de Control al Ministerului Sănătății continuă ancheta, rezultatele acesteia urmând să fie cunoscute peste o lună. Detalii aflăm de la corespondenta RRA Cristina Moise:

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Viorica Dăncilă la Bruxelles (audio)

Premierul Viorica Dãncilã se întâlnește astãzi la Bruxelles cu viitorul președinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Închide