DE ACTUALITATE

Copii cu nevoie speciale din judetul Gorj, invatati sa mearga pe bicicleta de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

În fiecare an, pe 20 noiembrie , pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului, UNICEF sărbătorește Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, promovează respectarea drepturilor copilului și organizează campanii de strângere de fonduri pentru problemele cu care se confruntă copiii.

Astfel, 20 noiembrie, Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, se doreste a fi o zi distractivă, dar cu un mesaj serios. Chiar si mediul de afaceri se alătura acestei sărbători.

In judetul Gorj, o companie nationala de produse si echipamente sportive le ofera copiilor cu nevoi speciale din cadrul Complexului de servicii comunitare Tg Jiu sansa de a invata sa mearga pe bicicleta.

Pe parcursul intregii zile copiii se vor distra facand miscare in aer liber, mergand pe bicicleta sau sarind la trambulina.

Nu va fi uitata nici tema zilei, drepturile copiilor si bullingul find dezbatute astazi in prezenta politistilor. Purtatorul de cuvant al DGASPC Gorj, Minodora Sucea:

A consemnat redactorul Radio Oltenia- Craiova, Daniela Diaconu

%d blogeri au apreciat: