DE ACTUALITATE

“Copiii de pe insula de nisip”

Scoala Gimnazială “Mihai Viteazul” Craiova, singura din oraş care participă la Atelierele de Vară Şotron.

Împarte cu prietenii tăi

           Asociatia Ovidiu.Ro în parteneriat cu MEN, în colaborare cu ISJ Dolj, desfăşoară în acest an Atelierele de Vară Şotron cu titlul “Copiii de pe insula de nisip”.


Anul acesta, Scoala Gimnazială “Mihai Viteazul” Craiova este singura şcoală din oraş care s-a înscris în acest proiect. Activităţile au început de la 1 iulie şi se vor desfăşura pe parcursul acestei luni, antrenând copii cu vârste cuprinse între 6-11 ani. Ideea pedagogică centrală a acestor ateliere este aceea a unei comunităţi în care copiii şi profesorii învaţă împreuna despre sine, despre ceilalţi şi despre misterele Planetei Albastre.

Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul 14

Şotronul răspunde dorinţelor copiilor din acest cartier de a fi în tabără fără a părăsi oraşul, de a fi excursionişti fără a pleca din cartier, de a se bucura de o călătorie spre cunoaştere investigând, experimentând şi explorând ceea ce ne înconjoară, de la lucrurile familiare până la stele îndepărtate.

Insula Şcolii Gimnaziale “Mihai Viteazul” din Craiova este o oază de cunoaştere,  un loc sigur unde copiii timizi devin comunicativi, iar cei energici îşi canalizează energia realizând proiecte interesante şi dezlegând enigme prin experimente amuzante.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Satul romanesc in imagini

Expoziţie inedită organizată de Asociaţia Veteranmont.

Închide