DE ACTUALITATE

Craiova. Dispare vinieta de pe parbriz

Șoferii nu vor mai fi amendați

Împarte cu prietenii tăi

Craiovenii care deţin autovehicule înregistrate în evidenţa fiscală a Direcţiei Impozite şi Taxe nu vor mai fi obligaţi, începând din acest an, să mai afişeze în parbriz, la loc vizibil, vinieta care să ateste că au plătit taxa de parcare. Proprietarii vor plăti taxa de parcare în valoare de 41 de lei, aşa cum făceau şi până acum, dar nu vor mai fi obligaţi să ridice şi vinieta din moment ce nu mai sunt obligaţi să o afişeze.

Persoanele care au autovehiculele înregistrate în evidenţa fiscală a Direcţiei Impozite şi Taxe (DIT) din cadrul Primăriei Craiova nu vor mai fi amendate în următoarele trei luni pentru neplata taxei de parcare, această obligaţie revenind până la data de 31 martie.

Taxa de parcare ocazională cu plata prin SMS se achită trimițând un mesaj la numărul 7420, cu codul 386 și numărul de înmatriculare al autovehiculului, pentru parcarea pe o zi (tarif 0,25 euro + TVA sau cu codul 387 și numărul de înmatriculare al autovehiculului, pentru parcarea pe o lună (tarif 3,00 euro + TVA). Parcarea cu plata prin SMS, pe locurile amenajate în centrul orașului, este în continuare obligatorie pentru toți șoferii, indiferent unde este înregistrat autovehiculul.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Andrei Cristea a semnat cu CS U Craiova

Poli Iași îi va primi pe Florin Gardoș și pe Andrei Burlacu

Închide