DE ACTUALITATE

Craiova. Restricții de circulație

30 noiembrie-1 decembrie 2016

Împarte cu prietenii tăi

În data de 30 noiembrie 2016, în intervalul orar 12.00-17.00  se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

-Strada Fântâna Popova;

-Aleea Potelu;

-Aleea 1 Potelu;

-Aleea 3 Popova.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru desfăşurarea  partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi Poli Timişoara.

În aceată perioadă, în zona restricţionată se va permite accesul numai pentru autovehiculele care posedă permis de acces eliberat de Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

 

Se închide circulaţia rutieră în data de 01 decembrie 2016, intervalul orar 07.00-13.00, pe următoarele străzi :

-strada Popa Şapcă;

-strada A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Unirii şi intersecţia cu strada Arieş;

-strada Unirii, sectorul de drum cuprins între km 0 şi intersecţia cu strada A.I. Cuza.

 

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune ca urmare a desfăşurării ceremoniei militare dedicată celebrării Zilei Naţionale a României, care se va desfăşura pe data de 01 decembrie 2016 în Piaţa A.I. Cuza din municipiul Craiova

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Personalitatea zilei: Ben Stiller!

Actor, comediant, regizor, producător și scenarist american, Ben Stiller a primit un Premiu Emmy, mai multe MTV Movie Awards și...

Închide