DE ACTUALITATE

Craiovean cercetat pentru cultivare de cannabis

O cultură in-door de cannabis și aproape 3 kg. de muguri, tulpini şi frunze de cannabis au fost indisponibilizate de polițiștii de investigare a criminalității organizate din Craiova și de procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unor percheziții efectuate la un bărbat, bănuit de cultivare şi trafic de droguri de risc.

Cel în cauză a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii specializați în investigarea criminalității organizate din Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat, de 57 de ani, din municipiul Craiova.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 2 kg de muguri de cannabis, un kg de tulpini şi frunze de cannabis și 9 punguţe cu 43 de seminţe de cannabis.

De asemenea, într-o casă deținută de cel în cauză, polițiștii au descoperit o cultură in-door de cannabis şi instalaţiile aferente acesteia.

Ieri, bărbatul de 57 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, 5 aprilie a.c., față de acesta, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de cultivare şi trafic de droguri de risc.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

%d blogeri au apreciat: