DE ACTUALITATE

Creşa construită cu finanţare americană la Caracal a fost finalizată

Va intra în patrimoniul municipiului

Împarte cu prietenii tăi

Creşa construită la Caracal cu finanţare de la Ambasada SUA a fost finalizată şi va intra în noiembrie în proprietatea consiliului local pentru a fi dată în folosinţă, potrivit viceprimarului municipiului, Octavian Stănescu.

El a declarat că săptămâna viitoare va avea loc recepţia lucrărilor de construcţie a clădirii şi apoi, în prima şedinţă de consiliu local din noiembrie sau chiar într-o şedinţă extraordinară, se va propune includerea obiectivului în patrimoniul municipiului Caracal. Se va trece apoi la etapa de obţinere a avizelor în vederea funcţionării creşei.

Primăria Caracal a contribuit la proiect cu terenul pe care a fost realizată construcţia – 2.000 de metri pătraţi în zona de sud-est a municipiului.

Creşa, cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri, considerate suficiente pentru a acoperi toate solicitările, dispune de recepţie, holuri, trei dormitoare, trei săli de grupă (pentru copii cu vârste 3-12 luni, 1-2 ani şi 2-3 ani), vestiar pentru personal, filtru, cabinet medical, birouri, izolator, oficiu, spălător vase, spaţii pentru cărucioare, grupuri sanitare, spaţii pentru rufe etc.

Ambasada SUA a mai investit în judeţul Olt pentru reabilitarea şcolii gimnaziale din comuna Deveselu şi pentru construcţia unei grădiniţe în aceeaşi localitate.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Omagiu Paul Grigoriu

Studioul de emisie din care transmite RRA, a primit numele cunoscutului om de radio

Închide