DE ACTUALITATE

Crimă urmată de sinucidere la Psihiatria Slatina

Un infirmier a ucis o asistentă

Împarte cu prietenii tăi

Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o asistentă, după care s-a sinucis. Cei doi aveau o relaţie personală şi motivul ar fi de această natură.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gazeta Nouă, că cei doi angajaţi ai spitalului, asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 45 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 54 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărţiţi.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, femeia a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat. Cei doi ar fi blocat uşa cu un pat, iar mai târziu colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, astfel că au chemat pompierii ca să o deblocheze.

Au spart uşa şi au găsit-o pe femeie cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului.

Aceleaşi surse declară că primele indicii duc la concluzia că infirmierul a ucis asistenta, după care s-a sinucis.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa locului echipa operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat că cei doi aveau o relaţie de natură personală.

Personalul medical care a asistat la incident a fost trimis acasă de conducerea spitalului.

Femeia lucra din 2002 la Spitalul din Slatina, iar bărbatul său din 1994.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Suedia

Pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova

Închide