DE ACTUALITATE

Cu bicicleta la sosea!

Reguli de respectat în trafic, ce fel de bicicletă să folosim, care este poziția corectă pe bicicletă.

Împarte cu prietenii tăi

Pedalare, efort, implicit o stare fizică mai bună. Argumente suficiente pentru a folosi bicicleta. Transportul ne influențează viața în moduri diferite, fie că vorbim de buget, poluare, sănătatea sau timpul pierdut în  trafic, iar în aceste condiții utilizarea  bicicletei este binevenită și ca o componentă esențială a mobilității urbane durabile și ca alternativă viabilă la transportul cu mașina, alături de transportul în comun și mersul pe jos, oferă o noua dimensiune, o nouă oportunitate și o altă perspectivă prin promovarea  utilizării bicicletei ca mijloc cotidian de deplasare în oraș.

Care sunt principalele reguli care trebuie respectate în trafic, pe unde putem să ne deplasăm în siguranță atunci când ne hotărâm să profităm de mersul pe bicicletă, ce fel de bicicletă să folosim, care este poziția corectă pe bicicletă, întrebări firești atunci când dorim să pedalăm în siguranță. Răspunsurile vin dacă veți apăsa pe butonul play!


Reportaj realizat de Dan Păsărin.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cinci angajati de la statia de taxare Fetesti, cercetati penal

O parte din banii pe care șoferii îi plăteau pentru traversarea podului de la Fetești ajungeau în buzunarele angajaților de...

Închide