DE ACTUALITATE

Cum vor circula mijloacele de transport în comun de sărbători

Transloc, societatea care gestionează serviciul public de transport în comun din Târgu- Jiu, a stabilit un program special pentru autobuze si troleibuze de sărbători.

Vor fi curse care nu vor circula, dar și frecvența de apariție a mijloacelor de transport în comun va crește pe rutele pe care vor funcționa acestea.

Conform graficului Transloc, în ajunul Crăciunului va fi program normal de lucru pe toate trasele. Modificări vor fi însă în data de 25 și 26 decembrie.

Astfel, pe traseul 9 Mai – Artego frecvența este de 24 de minute. Pe traseele 9 Mai – Bârsești, 9 Mai – Iezureni, 9 Mai – Ursați și Romanești – Preajba nu se circulă. Se va circula pe un program de sâmbătă pe traseul 9 Mai – Preajba – Drăgoieni (07.30-14.30) și 9 Mai – ANL (08.30-15.15).

În intervalul 27-30 decembrie va fi program de duminică pe 9 Mai – Artego, iar pe celelalte trasee este program normal. În 31 decembrie este un program normal pe toate traseele dar ultima mașină se va retrage la garaj la orele 22.

În zilele de 1 și 2 ianuarie pe traseul 9 Mai-Artego frecvența este de 24 de minute. Te traseul 9 Mai-Preajba-Drăgoieni se va circula pe un program de sâmbătă, dar și pe ruta Dedeman-ANL. Nu se va circula pe traseele: 9 Mai-Bârsești, 9 Mai-Iezureni, 9 Mai-Ursați și Romanești-Preajba. 
În data de 3 ianuarie programul mijloacelor de transport în comun va reveni la normal.

%d blogeri au apreciat: