DE ACTUALITATE

Cursuri suspendate şi în zilele de 1 şi 2 martie

Condiţii meteorologice nefavorabile

Împarte cu prietenii tăi

Cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţul Olt vor fi suspendate şi în zilele de 1 şi 2 martie, din cauza ninsorii şi a temperaturilor scăzute, a anunţat miercuri dimineaţa Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

„Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile (cod galben, ninsori însemnate cantitativ, strat nou de zăpadă, intensificări de vânt şi temperaturi foarte scăzute), precum şi previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a judeţului Olt, cu aprobarea Consiliului de administraţie, prin decizia nr. 83, emisă de inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt s-a dispus suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Olt pentru zilele de joi, 1 martie 2018 şi vineri, 2 martie 2018”, se arată într-un comunicat al ISJ Olt.

În judeţul Olt cursurile şcolare sunt suspendate începând de luni, de la ora 13,00, din cauza condiţiilor meteo – ninsori abundente, viscol şi temperaturi scăzute.

Din cauza ninsorilor, mai multe tronsoane de drumuri judeţene au fost închise începând de luni, iar miercuri dimineaţa erau încă închise patru drumuri judeţene, respectiv: DJ 544A Vîrtopu -Vădastra; DJ 546C Potcoava – Perieţi; DJ604 Bucinişu – Obârşia – Vădastra; DJ 546E Teslui – Oporelu – Mieşti. Pe celelalte drumuri naţionale, judeţene şi locale se circulă în condiţii de iarnă. 

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj a anunțat că se prelungește suspendarea cursurilor în învățământul preuniversitar și în zilele de miercuri, 28 martie, și joi, 1 martie. De asemenea, inspectorii școlari au precizat că în zilele următoare vor comunica și dacă se vor organiza sau nu olimpiadele și concursurile care erau programate pentru sfârșitul acestei săptămâni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Radio Romania nominalizat cu trei productii de teatru radiofonic la Gala Premiilor UNITER

Trei dintre producţiile Teatrului Naţional Radiofonic sunt nominalizate la ...

Închide