DE ACTUALITATE

Dansul ocupa strada!

Şi în acest week-end, Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021” şi cluburile de dans “Katamis” şi “Salsa Imperius” ne invită … la dans. Vom petrece o seară latino,vals şi tango, de la ora 19.30, în cartierul 1 Mai, pe strada Doctor Nicolae C. Paulescu, pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Doctor Nicolae Ionescu Siseşti şi intersecţia cu strada Doctor Mihai Cănciulescu.

Mâine seară, de la aceeaşi oră, organizatorii ne propun să rămânem în aceiaşi paşi de dans (latino,vals şi tango) şi să ne întâlnim în cartierul Craiovița Nouă, pe strada Elena Farago, pe tronsonul dintre intersecţia cu Bulevardul Olteniei şi intersecţia cu strada Elena Farago.

Până la ora 23.00, străzile vor fi ocupate de cei care iubesc dansul şi muzica şi care beneficiaza de sprijinul autorităţilor în a-şi manifesta liber această bucurie, pentru că, pe tot parcursul evenimentului, sunt instituite restricţii de circulaţie. Asadar, nu ne mai ramane decat sa ne pregatim pantofii de dans si sa ne intalnim in cele doua locatii, in aceasta seara si maine seara, de la ora 19 si 30.

Iata ce ne-a declarat Marian Şchianu, reprezentantul Clubului de dans “Salsa Imperius”:


A consemnat Simona Lica

 

%d blogeri au apreciat: