DE ACTUALITATE

Decizii ale Guvernului

Executivul a transferat, ieri, avizarea privind oportunitatea emiterii de ordonanță de urgență de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul la Secretariatul General al Guvernului. Măsura a fost luată pentru deblocarea activității, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat să numească interimari pentru posturile de miniștri rămase vacante, după ruperea coaliției PSD-ALDE.

Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al executivului, spunea că acest demers a fost necesar întrucât în prezent sunt trei ministere care au rămas fără conducere, iar absența semnăturii ministrului pentru relația cu parlamentul face imposibilă adoptarea unor acte normative care pot avea repercusiuni asupra bunei funcționări a instituțiilor statului.

Tot ieri au fost aprobați și indicatorii tehnico-economici pentru spitalul Regional de Urgență Cluj. În privința spitalului regional de la Craiova, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că astăzi, va avea loc o dezbatere publică pentru obținerea acordului de mediu necesar construirii spitalului.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Gândul zilei

Închide