DE ACTUALITATE

Declaratii Dacian Ciolos

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a prezentat, astăzi, lista Cabinetului, pentru care va cere Parlamentului votul de învestitură.

Împarte cu prietenii tăi

                    Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a prezentat, astăzi, lista Cabinetului, pentru care va cere Parlamentului votul de învestitură. Primii pe listă sunt cei doi vicepremieri: Vasile Sebastian Dâncu – Ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei și Costin Grigore Borc, ministrul economiei, comerţului şi turismului. Premierul desemnat Dacian Cioloş a explicat că aceste nominalizări au avut la bază competenţa, experienţa profesională şi managerială a celor propuşi.El a ţinut să sublinieze că, în măsura în care construcţia bugetară o va permite, va păstra toate proiectele care au fost deja începute:

Imediat după prezentarea noului Cabinet, Dacian Cioloș s-a dus la o reuniune a social-democraţilor, cărora le-a spus că viitorul Executiv va fi un partener deschis şi că speră într-o colaborare bună cu parlamentarii PSD. Dacian Cioloş a precizat că dincolo de relaţia cu Legislativul, doreşte ca activitatea guvernamentală să fie orientată şi către o consultare mai eficientă cu societatea civilă.
După aflarea propunerilor pentru fotoliile ministeriale şi noua rundă de discuţii cu premierul desemnat, liderii PSD de la centru şi din teritoriu, reuniţi deja într-o şedinţă a Comitetului Executiv, trebuie să decidă dacă vor susţine cabinetul Dacian Cioloş. Premierul desemnat mai are astăzi consultări şi cu conducerea PNL.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Craiova: Clubul Melomanilor – Medalion Jean Sibelius

Aniversat UNESCO în acest an, Sibelius, Jean (Jan) (1865-1957), compozitor finlandez, 150 de ani.

Închide