DE ACTUALITATE

Declarațiile lui Titus Corlăţean (audio)

Fostul ministru de externe Titus Corlăţean consideră că declaraţiile premierului bulgar Boisko Borisov despre proiectul românesc de colaborare navală între cele trei ţări NATO riverane, Turcia, Bulgaria şi România, este o chestiune artificială şi pastoral idilică. Afirmaţia lui, făcută în emisiunea Probleme la Zi, se referă la declaraţia premierului bulgar Boisko Borisov, care a respins propunerea României, spunând că preferă să vadă pe Marea Neagră iole, iahturi, iar în staţiunile bulgăreşti, turişti, dragoste şi pace. Titus Corlăţean:


Generalul Constantin Degeratu, fost şef al Marelui Stat Major, a spus astăzi, în aceiaşi emisiune, că propunerea României e binevenită, dar trebuie să ţinem seama de lipsa fondurilor pentru astfel de proiecte.

Fostul ministru de externe Titus Corlăţean a criticat felul în care autorităţile române au tratat acest subiect, introducând o anumită confuzie prin diferenţele de abordare ale preşedinţiei României, Guvernului şi Ministerului Apărării, care au folosit trei sau patru formule diferite pentru a vorbi despre acelaşi proiect.

%d blogeri au apreciat: