DE ACTUALITATE

Degetele iti spun cum stai cu sanatatea

Degetele ne ajută să ne exprimăm cu ajutorul mâinilor.

Împarte cu prietenii tăi

Degetele ne ajută să ne exprimăm cu ajutorul mâinilor.

Știai însă că lungimea acestora poate descrie personalitatea ta cu o precizie uimitoare și chiar de ce boli riști să suferi?

Iată cum! Știința din spatele lungimii degetelor

Studiile au arătat că oamenii care au inelarul mai lung decât degetul arătător sunt expuși la mai mult testosteron când sunt în uter. Testosteronul este homonul care oferă energie. Totodată, acest hormon este asociat cu diferite aspecte, cum sunt susceptibilitatea de a te îmbolnăvi și chiar cât de mult succes ai la locul de muncă.

Aprecierea degetelor

Inelarul mai lung decât arătătorul

Persoanele cu degetul inelar mai mare decât arătătorul au mai mult testosteron. Asta înseamnă că au o personalitate energică și că au succes garantat. Persoanele cu acest tip de personalitate tind să lucreze în armată, să fie ingineri și directori. Chiar și femeile cu degetul inelar mai mare decât arătătorul se potrivesc foarte bine unui loc de muncă corporativ. Mai mult, persoanele care au inelarul mai lung decât arătătorul au riscuri mai mari de a face infecții, de a suferi de micoza piciorului ori chiar să se îmbolnăvească de autism. Printre sporturile potrivite acestor oameni se numără fotbalul și baschetbalul.

Arătătorul mai lung decât celelalte degete

Oamenii care au degetele mai lungi decât celelalte sunt mai introvertiți. Aceștia au foarte puțină încredere în forțele proprii și se pricep cel mai bine să lucreze în medii care le permit să-și petreacă o mare parte din timp singuri. Doar așa pot să se concentreze la capacitate maximă. Femeile care au arătătorul mai lung decât inelarul au un risc crecut de a se îmbolnăvi de cancer de sân. În schimb, bărbații au mari riscuri de a face un atac de cord ori să sufere de schizofrenie.

Arătătorul și inelarul au aceeași lungime

Oamenii care au degetul arătător și inelarul de aceeași lungime sunt echilibrați și extrovertiți. Aceștia au tendința de a evita confruntarea și sunt foarte credincioși în relație. Au mare grijă de partenerul de cuplu și sunt foarte organizați. Persoanele care au arătătorul și inelarul de aceeași lungime au un risc crescut de a se îmbolnăvi de cancer oral.

 

 

 

 

 

sursa: clickpentrufemei.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Infectia periculoasa pe care multe femei nu stiu ca o au

O mamă care era să-și piardă bebelușul născut prematur avertizează femeile să fie atente la infecția care i-a provocat nașterea...

Închide