DE ACTUALITATE

Deputatii nu sustin eliminarea taxei radio-tv

Proiectul legislativ care propune eliminarea taxei radio-tv achitate de persoanele fizice şi juridice a fost respins pe articole de plenul Camerei Deputaţilor.

Împarte cu prietenii tăi

              Proiectul legislativ care propune eliminarea taxei radio-tv achitate de persoanele fizice şi juridice a fost respins pe articole de plenul Camerei Deputaţilor. Deputatul PNL, Traian Dobrinescu, a subliniat că aplicarea în acest moment a prevederilor din document ar crea mari probleme societăţilor publice de radio şi televiziune.  Actul normativ aşteaptă astăzi votul final al Camerei Deputaţilor în calitate de primă Cameră sesizată. Şi membrii Comisiei de cultură propun respingerea proiectului, considerând că aplicarea lui ar conduce la imposibilitatea îndeplinirii obiectivelor constituţionale şi legale de către cele două servicii publice în ceea ce priveşte asigurarea dreptului la informare al cetăţenilor.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Gabriel Oprea, urmarit penal

Procurorii anticorupţie au dispus începerea urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

Închide