DE ACTUALITATE

Deţinutul evadat din Penitenciarul Pelendava a fost prins

Într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr

Împarte cu prietenii tăi

Bărbatul în vârstă de 36 de ani care a evadat, la sfârşitul lunii noiembrie, de la Penitenciarul Pelendava a fost prins, marţi dimineaţa, de poliţiştii doljeni, fiind găsit într-un imobil nelocuit. El urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul IPJ, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, l-au identificat şi l-au prins, marţi dimineaţa, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, pe bărbatul de 36 de ani, din Moţăţei, care a evadat în 25 noiembrie din Penitenciarul Pelendava.

La nivelul Poliţiei Judeţene Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cel în cauză urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Craiova.

În 25 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moţăţei, a evadat din Penitenciarul Pelendava. El era condamnat la executarea unei pedepse de trei ani închisoare pentru furt calificat.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Scrisori si fotografii din Marele Razboi, productia Teatrului National Radiofonic

Distribuţia dă viaţă martorilor anonimi ai istoriei şi...

Închide