DE ACTUALITATE

Dinamo București – Universitatea Craiova: 0-2

Universitatea Craiova a învins-o, aseară, în deplasare, pe eternal rivală – Dinamo București, cu 2 la 0, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1 la fotbal.

Partida a fost marcată de un moment neplăcut: antrenorul formației Dinamo București, craioveanul Eugen Neagoe (51 de ani), a leșinat în minutul 25 și a fost nevoie de intervenția ambulanței. Meciul a fost oprit de Istvan Kovacs, iar tehnicianul a fost conectat la aparate, suferind un infarct. După circa 10 minute Eugen Neagoe a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca și partida a fost reluată.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Cristi Bărbuț, în minutul 35. Universitatea Craiova și-a majorat avantajul în repriza a doua, printr-un gol înscris de Mihai Roman, în minutul 67.  

După acest rezultat, Știința a revenit pe locul doi, cu 6 puncte, având un golaveraj mai slab decât liderul FC Viitorul.

În partida viitoare Universitatea Craiova va juca în Liga Europa. Alb-albaștrii întâlnesc joi, 25 iulie, de la ora 19.55, la Gyor, pe Honved Budapesta, în prima manșă a turului doi prelimiar al Ligii Europa. În campionat, Știința va juca duminica, 28 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, împotriva formației Chindia Târgoviște.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Atenţionare de călătorie – Grecia

Închide