DE ACTUALITATE

Doctorii au anunţat că nu va mai merge niciodată, ea a devenit noua senzație a tenisului românesc

Mama ei a încetat din viață, în timp ce…

Împarte cu prietenii tăi

Andreea Roșca este noua senzație a tenisului românesc. Jucătoarea de 19 ani a câștigat patru trofee ITF în 2018, dar puțină lume cunoaște povestea dramatică a sportivei. Doctorii i-au pus un diagnostic crunt în copilărie.

Atunci, micuța Andreea a stat într-un scaun cu rotile și medicii au susținut că există varianta să nu mai poată merge vreodată, din cauza unei boli cu care s-a născut, susține prosport.ro.

”Talus valgus” este boala cu pricina, una care a ținut-o cu picioarele în ghips primele 18 luni de la naștere. După aceea, Andreea a suferit trei intervenții chirurgicale.

Un alt moment crunt trăit de Roșca a apărut în decembrie 2017. Mama ei a încetat din viață, în timp ce ea se afla într-un turneu. Jucătoarea și-a propus apoi să se dedice total sportului alb și până acum îi iese: a urcat 197 de poziții în clasamentul WTA în acest sezon (379) și a câștigat patru titluri ITF.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Facebook anunță noi termeni de utilizare care trebuie acceptați de utilizatori

Totodată, Facebook şi toate celelalte companii care intră în contact cu informaţii personale ale clienţilor din Uniunea Europeană trebuie să...

Închide