DE ACTUALITATE

Dolj: extinderea rețelelor de apă și canalizare în comunele Breasta și Bucovăț

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 15.07.2020, al treilea contract de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre CL 7, care prevede extinderea rețelelor de apă și canalizare în localitățile doljene Breasta și Bucovăț. La semnarea contractului au fost prezenți primarii celor două comune, Marin Marcu și Marius Cristian Tuță, care au spus că vor „să vadă când se bagă sapa”.

Conform contractului, în comuna Breasta urmează să se extindă rețeaua de distribuție a apei pe o lungime de 9.141 metri, dar și cea de canalizare pe o lungime de 8.983 metri – incluzând 621 racorduri și 185 cămine de vizitare, dar și să se construiască opt stații de pompare apă uzată și conductele de refulare aferente.

În comuna Bucovăț se va extinde rețeaua de canalizare pe o lungime de 8.251 metri – incluzând 624 racorduri și 263 cămine de vizitare și se vor construi șase stații de pompare apă uzată și conductele de refulare aferente.

%d blogeri au apreciat: