DE ACTUALITATE

DOLJ: Razie in trafic!

Acțiunea va continua după-amiază, fiind vizati conducătorii auto care incalca regimul legal de viteza.

Împarte cu prietenii tăi

În această dimineață, zeci de polițiști rutieri s-au aflat pe drumurile din judeul Dolj, în cadrul unei acțiuni preventive pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

 Acțiunea s-a desfasurat la nivel național, polițiștii acționând în sistem integrat, pentru verificarea legalității activității de transport public de persoane și prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 
Polițiștii rutieri au urmărit verificarea modului cum sunt respectate normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane de către operatorii de transport în scopul reducerii victimizării prin accidente rutiere în care sunt implicate vehicule destinate transportului rutier public de persoane.
 
Astfel, în doar câteva ore, oamenii legii au verificat aproape 500 de autovehicule, iar în urma neregulilor costatate au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale transportatorilor, în valoare de peste 31 000 lei.  
 
De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendări dreptului de a conduce, 3 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.
 
Acțiunea va continua și în această după-amiază, când în atenția polițiștilor rutieri se vor afla, de această dată, conducătorii auto care calcă mai mult decât trebuie pedala de accelerație, încălcând regimul legal de viteza.
Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Invitat la matinal- luni, 4 iulie

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj demareaza luni, 4 iulie, proiectul, intitulat "Summer sport".

Închide