DE ACTUALITATE

Dolj. Reținuți pentru lipsire de libertate

Polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de o femeie, din Cerăt, cu privire la faptul că fiica acesteia, de 21 de ani, a fost luată cu forța de la domiciliu de către fostul soț și fratele acestuia, aceștia plecând într-o direcție necunoscută cu un autoturism.

În cauză a fost constituită o echipă formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Secției 14 Poliție Rurală Bârca și Secției 13 Poliție Rurală Segarcea, care au demarat verificările, în vederea depistării persoanelor respective.

În urma activităților desfășurate, persoana  vătămată și cei doi bărbați, de 33 și 35 de ani, au fost găsiți în comuna Calopăr, fiind apoi conduși la sediul Poliției Orașului Segarcea.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că tânăra era despărțită în fapt de soțul său, de aproximativ o lună și jumătate, iar în acest interval de timp aceasta s-ar fi aflat în Constanța, unde ar fi început o altă relație.

Pe fondul geloziei și aflând că tânăra a revenit la domiciliul părinților săi, bărbatul s-a deplasat la locuința acestora, unde a purtat discuții cu privire la cei doi copii rămași în întreținerea sa, discuții care însă au degenerat.

Astfel, bărbatul în cauză și fratele acestuia ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței socrului său, iar prin violență și împotriva voinței sale, ar fi luat-o pe tânăra de 21 de ani și ar fi urcat-o în autoturismul cu care veniseră, plecând în direcția orașului Segarcea.

De asemenea, pe drum și la locuința din comuna Calopăr cei doi ar fi agresat-o fizic și amenințat-o cu moartea pe tânără.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, urmând ca, în cursul acestei zile aceștia să fie prezentați unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: