DE ACTUALITATE

Doru Dinu Glăvan, reales preşedinte al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR)

Potrivit unui comunicat de presă, remis Radio Oltenia Craiova, la Adunarea Generală a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, sesiunea a II-a, Doru Dinu Glăvan a fost reales în funcția de preşedinte al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR); totodată, au fost alese şi celelalte organisme de conducere ale organizaţiei: Consiliul Director, Comisia de atestare profesională, Comisia de cenzori.

Membrii noului Consiliu Director sunt Nicolae Băciuţ, Mădălina Corina Diaconu, Claudius Dociu, Daniela Gîfu, Iuliana Gorea Costin, Roxana Istudor, Miron Manega, Răzvan Onesa, Sorin Stanciu, Gheorghe Văduva, Cornel Cepariu, Mihai Milca, Mircea Pospai.

Componenţa celorlalte organisme de conducere a UZPR a rămas neschimbată, cu excepţia trecerii la conducerea Comisiei de atestare profesională a jurnalistului Dan Constantin, odată cu numirea ca vicepreşedinte a lui Sorin Stanciu, alături de Roxana Istudor.

Adunarea Generală a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România a aprobat, în unanimitate, ca filialele să organizeze alegeri pentru conducere, la fiecare patru ani. Alte obiective aprobate: continuarea eforturilor pentru legiferarea zilei de 28 iunie ca Zi a Ziaristului Român, iniţierea unor site-uri de profil, sub egida UZPR, care să conecteze organizaţia cu presa din America Latină şi, respectiv, Orientul îndepărtat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: