DE ACTUALITATE

Dr. dermatolog Simona Ianosi: „A aparut crema cu factor de protectie 100!”

In perioada verii pielea noastra are cel mai mult de suferit, daca nu ii acordam atentia corespunzatoare.

Împarte cu prietenii tăi

           Pentru ca zilele caniculare de vara bat la usa, iar vacanta ne va prinde inevitabil undeva la soare, e important sa stim ca in aceasta perioada pielea noastra are cel mai mult de suferit, daca nu ii acordam ingrijirea corespunzatoare.

Dr. Simona Ianosi, medic primar dermatolog, a fost invitata in studioul Radio Oltenia la emsiunea Pulsul Zilei si ne-a dezvaluit faptul ca, potrivit tipului pielii noastre, romanii ar trebui sa poarte mereu crema de protectie solara cu factor de protectie 50. Iar noutatea din acest an este faptul ca a fost reintrodusa de producatori crema cu factor de protectie solara 100. Dr. Ianosi a atras, de asemenea, atentia asupra cresterii numarului de cazuri de cancer de piele in randul romanilor, dar a oferit si sfaturi esentiale cu privire la ingrijirea alunitelor pe timpul verii.

La final, am „demontat” cateva mituri impreuna cu dr. Simona Ianosi. Este ciocolata interzisa sau nu celor care sufera de acnee? E indicata expunerea la soare daca suferim de psoriazis, si mai ales, exista cu adevarat persoane alergice la soare?
Despre toate acestea aflati in interviul de la emisiunea Pulsul Zilei:


Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un procentaj alarmant de copii nu sunt vaccinati

Alexandru Rafila a afirmat că...

Închide