DE ACTUALITATE

După succesul lui Joaquin Phoenix drept Joker, Jared Leto nu va mai interpreta personajul

Leto l-a jucat pe villain în pelicula din 2016, Suicide Squad

Pe când filmul Joker a fost anunțat, cu Joaquin Phoenix în rol central și Todd Phillips în scaunul regizoral, cei de la Warner Bros. intenționau să îl păstreze și pe Jared Leto – cel care l-a jucat pe villain în Suicide Squad – în Universul Cinematografic DC.

Însă după succesul major al lui Phoenix, studioul și-a revizuit planul; a luat în considerare faptul că interpretarea lui Leto nu a fost atât de bine primită de critică și public și a hotărât să nu-l mai includă pe acesta în viitoarele producții DC pentru marele ecran.

Site-ul The Hollywood Reporter a confirmat faptul că Leto nu își va mai relua partitura din Suicide Squad, iar informația vine la scurtă vreme după ce presa de specialitate a aflat că Leto nu a fost deloc încântat de producția lui Joker și a încercat chiar să împiedice realizarea peliculei.

Surse apropiate actorului au declarat că acesta a apelat la agentul său, Irving Azoff, pentru a-i convinge directorii de la Warner Bros. să nu meargă mai departe cu adaptarea lui Todd Phillips. Când Azoff a refuzat, Leto a fost atât de furios, încât a anulat contractul cu agenția acestuia și a semnat pentru o companie rivală.

Joker va avea o scurtă apariție și în Birds of Prey (cu lansarea la noi pe 7 februarie 2020), însă rolul a fost acoperit de către unul dintre cascadori.

sursa: cinemagia.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: