DE ACTUALITATE

Durata lui Avengers: Endgame a fost confirmată

După Infinity War, care a ţinut 2 ore şi 29 de minute, Anthony şi Joe Russo au avut nevoie de o durată mai lungă pentru concluzie

Cele trei faze ale Universului Cinematografic Marvel, ce au avut ca punct de pornire, în urmă cu 11 ani, filmele Iron Man şi The Incredible Hulk, se vor încheia odată cu lansarea lui Avengers: Endgame.

Pelicula, ce va intra şi în cinematografele noastre din 26 aprilie, vine în continuarea unuia dintre cele mai pline de suspans finaluri din istorie şi va servi drept concluzie a evenimentelor derulate până acum în UCM. Un lucru destul de greu de făcut în condiţiile unei mari acumulări de acţiuni şi de supereroi pe marele ecran, motiv pentru care regizorii Anthony şi Joe Russo au fost nevoiţi să îi acorde lui Endgame cât mai mult timp pe marele ecran.

Mai multe publicaţii de profil au arătat că Endgame va ţine 3 ore şi 2 minute, informaţie preluată de pe site-ul celui mai mare lanţ de cinematografe din Statele Unite, AMC, dar şi de pe pagina oficială de IMDB a filmului. Se aşteaptă încă o confirmare a acestei durate şi din partea Disney şi a studiourilor Marvel – anticipată totuşi de comentariile regizorilor, care au declarat în două interviuri anterioare că filmul a rămas la trei ore după ultimul montaj realizat.

Cel mai lung film Marvel a fost, până acum, Infinity War, cu o durată de 149 de minute (2 ore şi 29 de minute); trecerea la 182 de minute este una semnificativă şi arată că regizorii au dorit să acorde atenţie tuturor personajelor şi amănuntelor importante şi să aducă pe marele ecran cea mai bună versiune posibilă a acestui final de act al treilea din Universul Cinematografic Marvel.

Faza a patra a Universului Cinematografic Marvel va începe cu Spider-Man: Far From Home, ce se lansează şi la noi pe 5 iulie.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
meteo
Prognoza meteo pentru 26 martie

Închide