DE ACTUALITATE

Echipele româneşti şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League

CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League la fotbal, în urma tragerii la sorţi efectuate marţi la Nyon.

CFR Cluj, în cazul în care va fi eliminată din Liga Campionilor de Celtic Glasgow, va juca în play-off-ul Europa League cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol (Rep. Moldova) şi AIK Solna (Suedia). Primul meci ar urma să aibă loc în Gruia, pe 22 august, iar returul în deplasare, pe 29 august.

CFR Cluj o va întâlni pe Celtic, miercuri, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 21:00, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, manşa secundă fiind programată pe 13 august, la Glasgow.

FCSB, dacă va trece de echipa cehă FK Mlada Boleslav, va da piept în play-off-ul Europa League cu Ventspils FK (Letonia) sau Vitoria Guimaraes (Portugalia), prima partidă urmând să aibă loc în România.

Vicecampioana va juca joi (21:00) la Giurgiu cu Mlada Boleslav, manşa secundă fiind programată pe 15 august, în Cehia.

Universitatea Craiova, în cazul în care va trece de AEK Atena, va da piept în play-off-ul Europa League cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia). Universitatea ar fi gazdă în prima partidă.

Universitatea Craiova o va întâlni joi pe AEK, la Craiova, de la ora 19.15, iar manşa secundă din turul al treilea preliminar al Europa League va avea loc la Atena, pe 15 august.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: