DE ACTUALITATE

EURO 2016: Germania a eliminat Italia la penaltiuri!

Au fost 18 lovituri de la 11 metri, Bonucci si capitanul german Schweinsteiger ratand ultimele lovituri din prima serie de 5.

Împarte cu prietenii tăi

Germania a eliminat dramatic Italia la penaltiuri, sambata seara, in sferturile de finala ale EURO 2016, si s-a calificat astfel in semifinalele turneului, dupa 1-1 in timpul regulamentar si 7-6 dupa loviturile de departajare.

Partida a fost una anosta in prima repriza, fara mari ocazii de poarta si fara fotbalul spectaculos cu care cele doua echipe ne obisnuisera.
In partea a doua a meciului, insa, jocul s-a mai animat si au aparut marile ocazii, ceva mai multe la poarta lui Buffon.

Ozil a deschis scorul pentru nemti in minutul 65, insa italienii nu au renuntat nicio clipa la lupta si nu au acuzat socul, astfel ca, in minutul 77, au primit penalti la un hent al lui Boateng, iar Bonucci a marcat de la punctul cu var.

Au fost 18 lovituri de la 11 metri executate, cate 9 de fiecare parte. Italienii au fost primii care au ratat, urmati de doua ratari ale nemtilor, apoi inca una a Italiei. Marcatorul golului Italiei, Bonucci, si capitanul german Schweinsteiger au ratat ultimele lovituri din prima serie de 5, in probabil cel mai tensionat final de meci de la acest Campionat European.

S-a terminat 7-6 pentru Germania, care astfel merge in semifinale, desi ambele echipe au aratat aceeasi determinare si acelasi fotbal puternic si spectaculos.

Franta si Islanda vor juca in ultimul sfert de finala, dintre acestea doua urmand a se decide adversara Germaniei in penultimul act, in aceasta seara, de la ora 22:00, in direct la Pro Tv si Dolce Sport.

 

Sursa: ziare.com

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Zi de doliu în Bangladesh

Potrivit poliţiei, cele mai multe victime au fost ucise cu arme albe.

Închide