DE ACTUALITATE

Europa se confruntă cu vreme extremă

Potrivit meteorologilor, va ninge abundent şi …

Împarte cu prietenii tăi

Europa se confruntă cu vreme extremă. Ministerul de externe a lansat în acest sens, o atenţionare de călătorie în Ungaria, Bulgaria, Austria şi Grecia. MAE informează că în Ungaria a fost emis un cod galben de ploaie îngheţată şi ninsoare pentru patru judeţe din zona de nord-est a ţării. Şi în Bulgaria – 16 judeţe din estul şi sudul ţării vor fi sub atenţionare Cod Portocaliu şi Galben de precipitaţii mixte.

Este posibil ca unele categorii de drumuri să fie închise circulaţiei rutiere din cauza formării de polei sau a vizibilităţii reduse, în condiţii de vânt puternic. Ministerul român de Externe atenţionează cetăţenii care călătoresc în Austria, că, până mâine, în această ţară este în vigoare un Cod Roşu de ninsori.

Potrivit meteorologilor, va ninge abundent şi se va depune strat consistent de zăpadă, iar acest lucru duce şi la pericol crescut de avalanşe. O altă atenţionare de ninsori şi furtuni vizează mai multe zone din Grecia. Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet meteoalarm.eu şi mae.ro.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Meteorologii au emis o informare de ninsori pentru toată ţara

Vremea s-a schimbat în...

Închide