DE ACTUALITATE

Experiența unui craiovean pe El Camino, pelerinajul de aproape 1000 km la Santiago de Compostela!

Florin Ștefan este craioveanul în vârstă de 36 de ani care se afla printre primii doi români care au mers anul acesta în pelerinajul El Camino de la Santiago de Compostela.

Împarte cu prietenii tăi

Florin Ștefan este craioveanul în vârstă de 36 de ani care se afla printre primii doi români care au mers anul acesta în pelerinajul El Camino de la Santiago de Compostela. L-a însoțit amicul său din Arad, Claudiu Negrea, iar călătoria lor a avut înainte de toate și un scop nobil – acela de a strânge fonduri pentru reabilitarea Compartimentului de Boli Infecțioase Copii din Arad.

Au mers pe jos aproape 1000 de kilometri, și-au luat un concediu prelungit și au pornit în cea mai mare aventura a lor de până acum. Florin Ștefan a fost invitat în studioul Radio Oltenia la emisiunea Pulsul Zilei și ne-a povestit despre toată experiența sa: pe unde a mers, unde a dormit, cum a înfruntat condițiile vremii și ce a învățat la finalul acestui drum. A ieșit un interviu plin de savoare, pe care îl puteți asculta integral aici:


Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
A început programul „Litoralul pentru toţi”

În perioada 14 mai - 14 iunie 2018, Federația Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) derulează programul „Litoralul pentru Toți”.

Închide