DE ACTUALITATE

Faraday Future intră în competiție cu Tesla, Bentley și Ferrari

Anul viitor va fi unul foarte interesant pentru mașinile electrice, iar, din câte se pare, Faraday Future va fi un concurent foarte serios pentru creațiile Tesla.

Mașinile electrice, cu pași din ce în ce mai repezi, încep să devină populare și să se adreseze unui public cât mai larg. La momentul lansării primelor hibride, respectivele creații implicau niște compromisuri semnificative de performanță, de dragul impactului redus asupra mediului înconjurător. Acum, cele mai noi mașini electrice pot concura de la egal la egal cu mașini sport de top, precum Ferrari sau Bentley.

În prima parte a lui 2017, Faraday Future își va lansa prima mașină electrică. Aceasta va intra îm competiție cu Tesla, fiind vorba tot de o mașină electrică cu specificații de top și un design atractiv. Încercând să-și promoveze deja bolidul, compania mai puțin cunoscută a decis să publice câteva clipuri foarte interesante.

După cum se poate vedea în scurt metrajul foarte frumos editat de mai sus, creația celor de la Faraday Future este pusă fața în față cu o Tesla Model X P100D, un Bentley Bentayaga SUV și un Ferrari 488 GTB. Merită avut în vedere faptul că ultimele două, deși sunt creații sport, acestea folosesc motoare clasice și nu se bazează pe un sistem de propulsie electric. Acest aspect este relevant într-o astfel de cursă comparativă, deoarece, accelerația ar putea fi mai mică la un Ferrari, dar viteza maximă este cu siguranță mai mare, relateaza playtech.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cutremur in aceasta dimineata in Vrancea!

Seismul a avut loc la o adâncime de 75,1 kilometri.

Închide