DE ACTUALITATE

Festivalul Călușăresc „Ilie Martin”

Stadionul comunal din Colonești (Olt) găzduiește miercuri, de Sfântul Ilie, cea de-a XIII-a ediție de Festivalului Călușăresc „Ilie Martin”.

Manifestarea cultural artistică va debuta miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, cu un scurt program artistic oferit de membrii Ansamblului Căluşăresc „Ilie Martin” din Coloneşti. De la ora 15.30, preţ de două ore, pe scena amenajată pe stadionul comunal vor evolua formaţii de căluşari din zece localităţi, atât din judeţul Olt, cât şi din judeţul Argeş.

În faţa publicului vor evolua copiii din Cârlogani, Optaşi Măgura, Corbu, Scorniceşti, Sârbii Măgura, Potcoava, Oporelu, precum şi din Lunca Corbului, Hârseşti şi Stolnici.

Invitaţi speciali ai acestei ediţii a Festivalului „Ilie Martin” de la Coloneşti sunt soliştii vocali şi dansatorii Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”, care vor fi în spectactol aproximativ două ore şi jumătate, pentru ca de la ora 20.00 artiştii Angela Rusu, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu să susţină un recital extraordinar care se va încheia la ora 23.00.

Evenimentul cultural se va încheia după miezul nopţii, până la acea oră publicul fiind invitat să ia parte la un spectacol de lumină şi culoare, dar şi la discoteca organizată în aer liber.

%d blogeri au apreciat: