DE ACTUALITATE

Ford Craiova are o noua conducere

Americanii au numit un nou preşedinte, responsabil de uzina de la Craiova, şi un nou director general.

Împarte cu prietenii tăi

Americanii au numit un nou preşedinte, responsabil de uzina de la Craiova, şi un nou director general, care să gestioneze vânzările de maşini pentru Ford România, aceasta fiind cea de-a doua schimbare la fabrică şi cea de-a şasea la divizia comercială a companiei de la venirea directă a constructorului pe piaţa locală în 2008. Cei doi vor fi direct responsabili de businessul de un miliard de euro rulat de Ford în România din vânzări şi producţie de maşini, dar şi de motoare. 

1-john-oldham

Conducerea uzinei auto şi funcţia de preşedinte este preluată de John Oldham, după ce Jan Gijsen a fost numit director al Diviziei de Transformare Europeană în Producţie, Ford Europa.

Gijsen conduce uzina din 2010 şi sub mandatul său a fost lansat în producţie B-Max. Oldham a mai deţinut funcţia de  manager al Uzinei de Motoare în 2013, conducând o echipă de peste 1.000 de angajaţi, iar în 2015 a fost numit asistent director de producţie pentru Ford România.

Attila-Szabo

La conducerea diviziei de vânzări a fost numit Attila Szabó în funcţia de director general, după ce fostul director, Valerio Brenciaglia, a fost numit director al Diviziei de relaţii cu clienţii în cadrul Ford Italia.

Attila Szabó s-a alăturat echipei globale Ford în 2001, iar în 2003 s-a alăturat echipei de vânzări ocupând mai multe funcţii, inclusiv director de vânzări flote al Ford Ungaria şi recent a condus una din cele mai mari echipe ale acestei divizii în calitate de manager preţuri, fiind responsabil pentru 10 pieţe europene, inclusiv Marea Britanie, Germania, Italia, Franţa şi Spania.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dezbatere publică la Râmnicu Vâlcea

În prim plan, proiectul de buget local pentru anul 2016

Închide