DE ACTUALITATE

FRF a aprobat schimbarea denumirii CSU Craiova în Universitatea Craiova

Echipa pregătită de Corneliu Papură va putea evolua din acest sezon sub denumirea de Universitatea Craiova, în toate competițiile, inclusiv în cele internaționale. Decizia aparține Comitetului Executiv al FRF, care a analizat cererea clubului oltean în ședința de astăzi.

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 3 iulie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, a hotărât:

„Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA de a folosi în competiții denumirea Universitatea Craiova, cu mențiunea că în situația în care apare o hotărâre judecătorească care sa anuleze marca, să suspende sau să limiteze dreptul de utilizare a mărcii respective sau să anuleze contractul de utilizare a mărcii, clubul solicitant să revină de îndată la participarea în competitii sub denumirea acestuia astfel cum este aceasta înscrisă în evidențele Registrului Comerțului.”

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Noul preşedinte al Parlamentului European este italianul David-Maria Sassoli (audio)

Închide