DE ACTUALITATE

Glumă proastă la 112. Zeci de polițiști și jandarmi au căutat 8 ore tânăra ”sechestrată”

Alertă vineri noaptea în Capitală. O tânără de 16 ani a apelat numărul de urgenţă 112 şi le-a povestit oamenilor legii că este ținută cu forța într-un apartament.

40 de polițiști şi câţiva jandarmi au fost mobilizați și au căutat-o mai mult de 8 ore.

Însă, într-un final, totul s-a dovedit a fi o glumă proastă. Părinţii fetei riscă acum să fie amendaţi, însă cu doar … 500 de lei.

Primul apel a fost făcut vineri în jurul orei 18 de către o minoră, care susținea că a fost luată cu forță cu o mașină și este sechestrată într-un apartament, la etajul doi, din Sectorul 6 al capitalei. Tânăra, în vârstă de 16 ani, era din Constanța, însă s-a mutat în București alături de iubitul ei.

Fata a mai sunat de încă 8 ori la 112, dar alternativ, de pe două numere de telefon. La fața locului s-au deplasat 40 de polițiști, care au patrulat zona și au intrat în fiecare scară de bloc.

Au verificat toate apartamentele de la etajul doi, acolo unde tânăra susținea că se afla. Minora le-a mai spus anchetatorilor că din apartamentul în care se află vede turla unei biserici și un supermarket.

Vecinii însă erau convinși că totul este o înscenare: “Se aude că ar fi o fată sechestrată, nu se știe unde. Părerea mea este că e o alarmă falsă. Nu țipă nimeni la niciun geam, vedeți că e acolo, niciun zgomot. Caută poliția și jandarmeria în continuu.”

La etajul doi, că e sechestrată, dar nu o găsește. Eu cred că e ceva…e făcută la cacialma și că de la ora 6 o tot caută și nu o găsește. S-a uitat la blocuri, au intrat în două apartamente, da degeaba”.

Căutările au durat 8 ore. Minora s-a speriat când a văzut că lucrurile devin serioase și a plecat de acasă. A fost găsită în parcarea unui supermarket, fix în zona în care susținea că este sechestrată, după care a fost dusă la secția 25 din Capitală pentru audieri.

Ciprian Romanescu, Poliția Capitalei: “Persoană în cauza, o minoră de 16 ani, din județul Constanța, a fost găsită în parcarea unui supermarket, din sectorul 6. Minora a declarat că este o farsă, că nu s-a aflat niciodată în pericol.”

La audieri vor ajunge și părinții fetei, deoarece nu a împlinit încă 18 ani. Nu este singurul caz de apel fals și au fost implicate multe resurse.

Acum, familia fetei riscă o amendă de 500 de lei.

sursa: stirileprotv.ro

%d blogeri au apreciat: