DE ACTUALITATE

Gradina in memoria Printesei Diana a fost inaugurata!

La Kensington Palace, resedinta Ducelui si Ducesei de Cambridge, a fost amenajata o noua gradina in memoria Printesei Diana.

Împarte cu prietenii tăi

Anul acesta se implinesc 20 de ani de la moartea Printesei Diana si in memoria acesteia a fost deschisa o noua gradina la Palatul Kensington.

„White Garden” va fi deschisa la Palatul Kensington, deoarece aici a locuit timp de mai multi ani Printesa Diana. Aceasta va putea fi vazuta de public, insa doar pana in luna septembrie, familia regala comemorand trecerea celor 20 de ani pe 31 august.  Gradina este numita astfel deoarece au fost plantati 12,000 de bulbi de flori albe, lalele, narcise si zambile parfumate in memoria vietii Printesei Diana. 

La Palatul Kensington stau cei doi fii ai ei, William și Harry, cei care se implică cel mai mult în păstrarea memoriei Prințesei Diana. Superbele flori albe plantate în grădina palatului sunt inspirate din viața, stilul și imaginea ei. De exemplu, o sursă de inspirație pentru „designul” frumoasei grădini a fost rochia ei albă, „Elvis Catherine Walker, care poate fi admirată în muzeul din interiorul Palatului Kensington.

 

 

 

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Paştele în Europa

Iepuraşul de Paşte este un simbol păgân.

Închide