DE ACTUALITATE

Hai la Teatrul Național, că se anunță mare bal!

Și va fi surprinzător, cu plimbare prin décor!

Împarte cu prietenii tăi

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova are bucuria să anunțe, la final de 2016, noi proiecte culturale.

Pasiunea o veți trăi alături de actorii Claudiu Bleonț, Iulia Colan, Tamara Popescu, Alex Calangiu și mulți alți îndrăgiți actori ai Naționalului craiovean, reuniți pe scenă în seara de sâmbătă, 17 decembrie 2016, pentru a vă oferi spectacolul „O lună la țară” de I. S. Turgheniev, în regia lui Cristi Juncu.

Conceput ca un eveniment deosebit, Gala TNC 2016 își propune să reunească și să răsplătească publicul fidel, artiștii, partenerii TNC, dar și jurnaliștii care au pus umărul la promovarea proiectelor instituției noastre.

În cadrul evenimentului, veți putea admira lucrări de artă contemporană sau veți putea licita obiecte-surpriză din recuzita unor spectacole reprezentative ale Naționalului Craiovean.

O altă noutate pe care o vom bifa împreună în cadrul Galei va fi acordarea de premii: artiștilor, jurnaliștilor și partenerilor de suflet ai TNC, tuturor celor care au fost alături de instituție în ultimul an, aducând astfel o contribuție semnificativă la promovarea culturii în Cetatea Băniei.

Programul Galei TNC 2016:
18.30 – Primire oaspeți, expoziție, cafe-concert în compania lui Bogdan Uță;
19.30 – Spectacol – Premiera oficială „O lună la țară”;
21.45 – Premiere Prietenii TNC (presă – presă scrisă, radio, tv, online (bloggeri), critici, parteneri/colaboratori, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul pentru Debut, Premiul pentru cel mai popular actor / actriță și Premiul special dedicat actorului Ilie Gheorghe). Prezentatori: actorii TNC Anca Dinu și Marian Politic.
22.00 – Licitație și cocktail. Muzica asigurată de DJ Jerry.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Horoscop-sâmbătă, 17 decembrie 2016

Închide