DE ACTUALITATE

Horoscop 31 ianuarie 2019. Zodia care primește o sumă de bani

O să ne bucurăm de nişte rezolvări nesperate şi o să avansăm spre ce ne dorim cu ardoare, că sunt lucruri pentru care ne-am zbătut, nu glumă. Vibraţia zilei este 4 şi o să facem cumva să-i vedem fericiţi pe cei pe care-i iubim.

 

VĂRSĂTOR: O să faceţi tot ce depinde de voi să arătaţi mai bine, să vă recompuneţi un alt look, dar asta şi pentru că vă simţiţi bine.

Se rezolvă o chestiune mai veche şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în afacerile particulare, e ceva care vă ţine în priză şi asta vă place.

PEŞTI: E rost de mai bine în relaţia cu anturajul, o să aveţi activităţi comune care să vă ajute să vă destindeţi.

Pregătiţi voi un proiect de sertar cu care vreţi să daţi lovitura şi o să atrageţi atenţia unor oameni care or să vă acorde mici, sau chiar mari recompense.

BERBEC: Poate găsiţi nişte bilete ieftine să plecaţi într-un city-break, să petreceţi un week-end romantic.

Poate-ați aranjat o ieşire la sfârşit de săptămână şi vorbiţi cu prietenii să plecaţi împreună sau să vă-ntâlniţi acolo, vă duceţi la schi, la odihnă, la distracţie

TAUR: E un eveniment monden care-o să vă scoată din casă, vă oferă prilejul să vă exprimaţi o idee, să vă manifestaţi cumva.

Vă descurcaţi mult mai bine cu banii, o s-aveţi de buzunar să ieşiţi în lume, la mondenităţi sau să-i invitaţi pe prieteni la o masă delicioasă preparată de voi.

GEMENI: Poate vă implicaţi într-o campanie, vă luptaţi pentru o strângere de fonduri, pentru promovarea unor idei, strategii.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la un contract de angajare, să fixaţi salariul, procentele care să vă revină din vânzări, să ştiţi pe ce munciţi.

RAC: O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate ieşiţi în oraş dacă sunteţi sătui de stat în casă şi o să fie revigorant.

Se observă o sumă de bani care poate fi dintr-o mărire de salariu sau vi se plătesc nişte bani din urmă şi o să le luaţi ceva alor voştri, care v-or fi rugat mai demult să le cumpăraţi ceva.

LEU: Sfera sentimentală e luminată frumos şi o să întâlniţi un suflet cu care să rezonaţi pe toate palierele şi-o să fiţi fericiţi.

Se poate să primiţi un răspuns favorabil de la un avocat care v-a câştigat un proces şi o să vă puteţi muta în apartamentul, casă, pe care le-aţi redobândit.

FECIOARĂ: Poate vă pregătiţi de musafiri, oţi avea ceva de vorbit cu rudele şi cu prietenii, o fi o nuntă în familie.

Or să vă parvină nişte articole pe care le-oti fi comandat on-line şi o să vă simţiţi şi mai confortabil la voi acasă şi or să fie încântaţi şi ai voştri.

BALANŢĂ: Relaţia cu rudele apropiate devine şi mai strânsă şi o să vă vedeţi mai des, o să contribuie fiecare cu ce poate la momentul potrivit.

Vă puteţi cultiva un talent, să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să puneţi în aplicare ce-aţi învăţat şi eventual să luaţi şi bani.

SCORPION: Poate daţi de o aparatură electrocasnică ieftină şi reutilaţi bucătăria, mai luaţi şi alte lucruri utile pentru locuinţa.

Aveţi o energie pe care-o puteţi folosi atât la serviciu, cât şi la treburile pe care le-aveţi de făcut pe-acasă şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

SĂGETĂTOR: Se-aşteaptă un răspuns de la voi şi o să se ştie dacă intraţi într-o combinaţie partenerială, sau vreţi să fiţi pe cont propriu.

O să vă placă să reluaţi nişte preocupări de grup care să vă mai dezmorţească trupeşte, sufleteşte şi o să vă integraţi cu brio în colectivităţile respective.

CAPRICORN: Se poate să trageţi nişte învăţăminte dintr-o întâmplare petrecută recent şi să vă schimbaţi atitudinea faţă de cineva care nu vă e indiferent.

Poate reparaţi ceva pe-acasă, duceţi maşina în service, pregătiţi şi banii, că s-ar putea să coste mai mult decât vi s-a spus şi colo şi dincolo.

 

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: