DE ACTUALITATE

Horoscop – duminica, 11 martie

Previziuni astrale pentru duminica, 11 martie 2018.

Împarte cu prietenii tăi

BERBEC
Aveţi un simt justiţiar deosebit şi tendinţa de a-i pedepsi pe cei din anturaj care fac greşeli persistă. Va opuneţi aprobării unor proiecte ale partenerului de cuplu.

TAUR
Vibraţi de curiozitate, însă parcă au dispărut toate sursele care va ţineau la curent cu „noutăţile” apărute în anturaj. Iar acum aveţi senzaţia că bateţi pasul pe loc.

GEMENI
Bunul simt va inspiră cum să abordaţi persoanele care vor depinde de voi, cu care va trebui să colaboraţi şi de acum înainte. Sunteţi susţinut şi de toate rudele apropiate.

RAC
Descoperiţi o nouă modalitate de a câştigă banii, numai că aveţi nevoie de capital şi trebuie să apelaţi la prieteni. Sunteţi refuzat de această dată, dar din motive obiective. În curând veți găsi singuri o soluție.

LEU
Comunicaţi cu foarte mare greutate mai ales cu partenerul de cuplu. Nu sunt excluse confuziile şi interpretările care pot să va îndepărteze definitiv. Amânaţi întâlnirile!

FECIOARA
Obţineţi avantaje, dacă va decideţi să luați în considerare propunerea de afaceri a unui amic. Câștigurile nu se anunță substanțiale, însă vor apărea rapid!

BALANŢă
Doriţi să transmiteţi nişte concepte, principii de viaţă pe care le consideraţi foarte preţioase. Astăzi aveţi talent de a modela caractere sau de a disciplină persoane recalcitrante.

SCORPION
Câştigurile  financiare aproape se dublează, aşa că va puteţi permite să faceţi investiţiile care va produc multă plăcere. Seară, mici neînţelegeri familiale, însă nimic fără rezolvare.

SĂGETĂTOR

Sunteți îngrijorați de repercusiunile a ceva ce a avut loc mai demult. Indiferent de rezultat, știți că vă puteți baza pe un prieten apropiat, iar acest lucru vă face să vă simtiți mai bine. Spre seară aveți planuri alături de persoana iubită.

CAPRICORN

E o zi a negocierilor pentru voi. Din fericire, găsiți cele mai bune soluții pentru voi și cei implicați, iar seara se încheie cu o invitație în oraș.

VĂRSĂTOR
Sunteţi provocat să participaţi la un fel de întrecere, care se va dovedi generatoare de veselie şi bună dispoziţie. E o zi bună pentru voi din toate punctele de vedere!

PEŞTI

Vă simtiți de minune astăzi alături de prieteni. Spre seară aveți planuri cu persoana iubită, mergeți la o cină romantică sau un film pe care vă doreați de mult să îl vizionați.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Expoziție – concurs „Mărțișorul ecologic” la Slatina

Palatul Copiilor "Adrian Băran" din Slatina organizează vernisajul expoziţiei „Mărţişorul ecologic".

Închide