DE ACTUALITATE

Horoscop- marti, 21 iunie

Previziunile astrale pentru marti, 21 iunie 2016.

Împarte cu prietenii tăi

Berbec

Dimineata s-ar putea sa fiti acuzat de colegi ca nu sunteti consecvent. Dupa-amiaza primiti o importanta suma de bani. Este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, referitoare la destinatia banilor.

Taur

Dimineata faceti mai multe drumuri scurte. In a doua parte a zilei, sfaturile unei rude va ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii.

Gemeni

Sosirea unor musafiri din alta localitate va obliga sa va schimbati planurile pentru azi. Spre seara, s-ar putea ca un prieten de familie sa va dea o veste neplacuta. Pastrati-va  cumpatul.

Rac

Sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va sacaie de mai multa vreme. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, nu ezitati. Cu putin efort si riscuri minime, puteti sa redresati bugetul familiei destul de repede.

Leu

Intentionati sa incepeti o activitate noua, dar va lipseste simtul practic.Ar fi bine sa mai asteptati. Petreceti mai mult timp cu partenerul de viata!

Fecioară

Dimineata sunteti foarte sensibil si nu sunteti multumit de nimic. Incercati sa depasiti aceasta stare, pentru ca poate sa va afecteze relatiile cu familia si prietenii!

Balanță

Se pare ca nu sunteti foarte inspirat in ceea ce priveste relatiile sociale. Nu faceti investitii, chiar daca vi se ofera ocazia. Relatiile sentimentale trec printr-o perioada favorabila.

Scorpion

S-ar putea sa nu va simtiti in forma si sa nu puteti termina ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere unde va simtiti foarte bine.

Săgetător

Se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Dimineata, un prieten va cere o mana de ajutor in afaceri si veti avea de castigat daca nu il refuzati.

Capricorn

S-ar putean azi sa nu stati prea bine cu simtul practic.Nu refuzati ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienta va sunt de mare folos pentru a lua o decizie importanta in relatiile sentimentale.

Vărsător

Dimineata este posibil sa aveti mici dificultati pe plan sentimental, dar le puteti rezolva cu calm. Cu o vorba buna, puteti dezamorsa o discutie pornita din nimic.

Pești

Se pare ca intuitia nu prea va ajuta astazi. Odihniti-va mai mult si cautati sa va destindeti! In cursul serii, s-ar putea sa primiti vizita unor prieteni de familie.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
21 iunie, Ziua Mondială a Soarelui

Şi astăzi, în cultura multor popoare, Soarele este celebrat în jurul datei solstiţiului de vară.

Închide