DE ACTUALITATE

Horoscop- miercuri, 27 aprilie

Previziunile astrale pentru miercuri, 27 aprilie 2016.

Împarte cu prietenii tăi

Berbec

Aveti sanse maxime sa obtineti mici castiguri care va redreseaza bugetul. Puteti sa va ganditi la viitor si chiar sa faceti investitii pe termen lung. Menajati-va sanatatea!

Taur

Incepeti o lucrare importanta, de pe urma careia puteti castiga bine. Ca sa aveti mai multe sanse, ar fi bines a va temperati spiritul critic.

Gemeni

O problema de familie va obliga sa faceti mai multe drumuri. Desi intampinati o serie de dificultati, va descurcati foarte bine.

Leu

Comunicati excelent cu cei din jur. Daca vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine sa acceptati. Puteti castiga bine.

Fecioară

Sunteti bine dispus si atrageti cu usurinta simpatia celor din jur. S-ar putea chiar sa fiti initiatorul unei excursii sau a unei petreceri.

Balanță

Dimineata s-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interes personal. Faceti cunostinta cu o persoana cu care va veti asocia intr-o afacere. Partenerul de viata se bucura sa ii dati vesti bune.

Scorpion

Aveti succes in afaceri si reusiti sa castigati o suma frumoasa. Mai mult, dupa-amiaza vi se propune o colaborare. Daca trebuie sa calatoriti, puteti fi optimist.

Săgetător

Sunteti optimist si aveti sanse de reusita pe toate planurile. Relatiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reusiti sa faceti rost de bani pentru a rezolva o problema a partenerului de viata.

Capricorn

Dimineata, sunteti stresat de o problema de afaceri. Va trebui sa alergati in staga si-n dreapta ca sa o rezolvati, dar eforturile va vor fi rasplatite.

Vărsător

Desi nu prea va mai ramane timp liber, ambitia de a termina ca ati inceput nu poate sa va aduca decat castiguri. Totusi, ar fi bine sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati nici familia si nici relatiile cu cei apropiati.

Pești

Dupa o perioada nefavorabila pe plan social si sentimental, situatia se schimba complet. Bucurati-va si nu va mai puneti atatea intrebari!
 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ceata pe A2 Bucuresti- Constanta si lucrari de reparatii

Vizibilitatea este scazuta la 50 m.

Închide