DE ACTUALITATE

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru…

Împarte cu prietenii tăi

Cei doi deţin recordul pentru cea mai lungă carieră drept supereroi Marvel live-action

Hugh Jackman şi Patrick Stewart (respectiv Wolverine şi Charles Xavier/Professor X) au înregistrat cea mai lungă perioadă de timp în care au interpretat supereroii companiei în producţiile sale cinematografice. Numele lor va apărea în viitoarea ediţie a Cărţii Recordurilor, din 2020.

Interpretul lui Wolverine a primit diploma pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action” în cadrul emsiunii „This Morning”, a postului TV britanic ITV.

Starul a fost surprins să constate că, asemenea lui Patrick Stewart, a adunat 16 ani şi 228 de zile drept supererou în filmele Marvel – de la primul film X-Men, lansat în anul 2000, şi până la Logan, lansat în 2017.

A fi inclus în Cartea Recordurilor este un vis împlinit pentru Jackman. Starul a recunoscut că, pe când avea 10 ani, considera acest lucru „cea mai tare chestie”. Se gândea pe atunci, alături de fratele său, să doboare recordul pentru cel mai mare număr de monede aruncate de pe antebraţ în palma aceleiaşi mâini sau pe cel pentru cel mai lung maraton de badminton.

Starul şi-a anunţat oficial retragerea din Universul Cinematografic Marvel, dar, spune el, rămâne deschis unor viitoare scurte apariţii în producţiile studioului.

sursa: cinemagia.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Premiile Oscar 2019. Lista câștigătorilor

Green Book, premiu pentru cel mai bun...

Închide