DE ACTUALITATE

Iencsi, mulţumit cu egalul la debutul pe banca Pandurilor: “Momentan, nu avem forţa să atacăm promovarea!”.

Acesta a mai adăugat că Pandurii…

Împarte cu prietenii tăi

La finalul partidei de la Motru, noul antrenor al Pandurilor s-a declarat mulţumit de punctul obţinut de echipa sa, care a remizat, scor 3-3, cu Chindia Târgovişte. “O partidă spectaculoasă, mai ales pentru spectatori. Am fost conduşi cu 2-0, am întors rezultatul, iar apoi am fost egalaţi. Pot spune că rezultatul mă mulţumeşte.

Adversarul ne-a surprins, în primul sfert de oră, cu 2 faze care nu anunţau nimic. Per ansamblu, am avut o primă repriză foarte slabă, am fost dominaţi, dar schimbările făcute după pauză ne-au ajutat să preluăm conducerea”, a declarat Adrian Iencsi la conferinţa de presă.

Acesta a mai adăugat că Pandurii nu are momentan forţa să lupte pentru promovare: “Am avut slăbiciuni, dar trebuie să ţinem cont că suntem o echipă nouă, care n-a făcut un cantonament şi care are un antrenor venit de 3 zile. În conjunctura dată, e un rezutat mulţumitor acest egal cu Chindia, care e, probabil, cea mai experimentată echipă din Liga 2, cu un lot omogen şi antrenor care are continuitate. Mi-aş fi dorit şi eu să găsesc  la Pandurii o echipă cu un lot deja format, cu stabilitate financiară, ca să mă pot bate la primul loc.

Eu sunt un antrenor care formează echipe, nu care găseşte echipe gata formate. Îmi doresc că  întărim lotul, dar e greu să mai găsim jucători valoroşi, ţinând cont şi de situaţia financiară a clubulul. În momentul de faţă, nu putem spune că Pandurii poate lupta pentru promovare. Sunt echipe omogene, care au stabilitate financiară. Obiectivul meu e să formez o echipă”.

Iencsi ştie şi ce aşteaptă etapa viitoare de la echipa sa. “Sper ca etapa viitoare, la Metaloglobus, să facem un joc  cu multă determinare, cu multă ambiţie, aşa cum am făcut în repriza secundă, cu Chindia. Vreau să văd progres de la meci la meci”

Croitoru:  “Ne propusesem victoria. E prea puţin un punct, din primele 2 etape”

De partea cealaltă, Nicolae Croitoru, antrenorul Chindiei, s-a arătat nemulţumit de remiza de la Motru, în contextul în care echipa sa are ca obiectiv promovarea.

“Un joc important pentru noi. Veneam după o înfrângere, poate, nemeritată cu UTA.  Am început foarte bine jocul cu Pandurii, am marcat repede de două ori, după care am mai avut câteva posibilităţi să majorăm avantajul, însă pe finalul primei reprize, pe un moment de neatentie, am primit gol.

Am gestionat destul de rău începutul reprizei secunde, când am permis adversarului să se apropie de careul nostru, motiv pentru care am fost egalaţi, şi la scurt timp, chiar conduşi.  Apoi am reuşit să revenim în joc, am egalat şi chiar puteam câştiga pe final.Nu este ceea ce ne-am propus de la acest meci, fiindcă voiam victoria. Avem doar un punct după primele 2 etape, ceea ce e foarte puţin, ţinând cont de faptul că ne-am propus să ne clasăm la finele sezonului pe unul dintre cele două locuri promovabile”, a declarat Croitoru.

sursa:liga2.ro

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Poli Timişoara a învins FC Argeş, după ce a întors scorul. Pandurii şi Chindia, spectacol total la Motru

Foresta a suferit o nouă umilinţă. Rezultatele complete din etapa secundă

Închide