DE ACTUALITATE

Ilie Dumitrescu Jr.: „In filmul „Un pas in urma serafimilor” fac cel mai important rol al meu”

Lungmetrajul de debut al lui Daniel Sandu, „Un pas în urma serafimilor”, va fi lansat în cinematografe pe 22 septembrie.

Împarte cu prietenii tăi

Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, face parte din distribuția lungmetrajului de debut al lui Daniel Sandu, „Un pas în urma serafimilor”, care va fi lansat în cinematografe pe 22 septembrie, și spune despre partitura interpretată în această producție că este de departe cel mai important rol făcut de el până în prezent.

Ilie Dumitrescu Jr. s-a simțit atras de actorie încă din copilărie, de la spectacolul în care a jucat la sfârșitul clasei întâi.

„Deși multă lume ar spune că în actorie se regăsesc prefacătoria și neadevărul, paradoxul face că adevărul este cea mai bună minciună”, declară Ilie Dumitrescu Jr.

Născut pe 23 decembrie 1997, Ilie Dumitrescu Jr. urmează cursuri de actorie și spune că drumul ales este unul ”foarte dificil”.

„Când am crescut, am avut ocazia să urmez cursul de actorie Mandragora Movies Film Academy, unde am învățat tehnica Ivanei Chubbuck din cartea «Puterea Actorului». Ajungând să înțeleg puțin mai bine cum se abordează actoria și ce principii stau la baza ei, am realizat că sunt pe cale să parcurg un drum foarte dificil. Ulterior am descoperit că a fi prezent și conștient în viață sau într-o anumită situație dată depinde doar și doar de tine”, spune actorul.

Până în prezent, el a făcut parte din distribuția a trei lungmetraje: „Love by Design”, „Palatul Pionierilor B’92” și „Un pas în urma serafimilor”.

„Vă aștept din 22 Septembrie la cinema pentru a viziona un film foarte bine conceput, plin de subtext, regizat de Daniel Sandu. În «Un pas în urma serafimilor» fac de departe cel mai important rol al meu”, adaugă Ilie Dumitrescu Jr.

„Un pas în urma serafimilor” îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu, Radu Botar.

Scenariul şi regia poartă semnătura lui Daniel Sandu, imaginea aparţine lui George Dăscălescu, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu, costumele de Cireşica Cuciuc, scenografia este semnată de Adrian Cristea, iar Marius Leftărache s-a ocupat de sound-design. Producători sunt Ada Solomon şi Ioana Drăghici.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Titanicul nu s-a scufundat din cauza unui ghetar! O teorie surprinzatoare explica adevaratul motiv al tragediei

O noua teorie sustine ca vaporul era condamnat la dezastru inca dinainte de a parasi portul

Închide